%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5
Чист офис през лятото - професионално почистване

ТОП 5 ТРИКА ЗА ЧИСТ ОФИС ПРЕЗ ЛЯТОТО

Чист офис = мотивирани служители = бизнес успехи: Формула, която винаги е била и ще остане 100% вярна!

Офисът е не само лицето на бизнеса, но и „базата“ на екипа, в която се случва бизнес магията на служителите. Редовното почистване на офис пространството е съществен фактор! То допринася за отличното представяне на вашия бизнес пред потенциалните клиенти и партньори. Също така спомага за мотивацията и високата продуктивност на екипа ви, а от там – и за успехите на компанията.

Ето защо, направихме списък с ТОП 5 лесни трика, с които да поддържате безупречно чист офис през летния сезон:

 

  1. Без творчески хаос по пода!

По време на усиления работен процес често на пода се озовават „случайно“ паднали хартии и други замърсители. Преди да излезете от офиса, се огледайте и почистете следите от творчески хаос.

 

  1. Магията на прахосмукачката

Ако в офиса тайно пазите добрата вярна приятелка – прахосмукачката, не я захвърляйте! Прахосмукачката трябва да обира прах, а не да прашасва! Гарантираме, че само за няколко минути ще сте почистили труднодостъпните места в офиса.

 

  1. Почистете петното сега, работете после!

Знаем, че когато имате много работа, последното нещо, за което мислите, е току-що появилото се петно на дивана или на пода в офиса. Но не ви съветваме да отлагате почистването му за края на работния ден, тъй като колкото повече засъхне петното, толкова по-невъзможно става отстраняването му.

 

  1. Чао, прах – здравей, чист офис!

По работните бюра в офиса се събира най-много прах. Хубаво е поне 1-2 пъти в седмицата да ги забърсвате с микрофибърна кърпа, като също може да почистите прахта и от компютрите, шкафовете и рафтовете.

 

  1. Чисти кошчета

В средата и в края на всяка работна седмица препоръчваме да изхвърляте боклука от офисните кошчета, за да не се натрупват излишни предмети и отпадъци.

 

 

Ако прилагате тези 5 лесни трика всяка седмица, ще се радвате на свеж и чист офис всеки ден. Но ние от “ЧИЧИ” знаем, че особено през летния сезон е трудно да се балансира между работата и ваканционната нагласа, а какво остава да имате сили и желание да почиствате офиса…

Ето защо, нашите специалисти по почистването са насреща да ви отменят в това досадно задължение – доверете се на “ЧИЧИ“ – Професионално почистване и ние ще се погрижим вашият офис да бъде чист и свеж всеки ден!

ЧИЧИ
Относно ЧИЧИ
"ЧИЧИ" е една от малкото фирми за професионално почистване с особено внимание към нуждите на всеки клиент. Освен услуги, "ЧИЧИ" предлага и полезни съвети, които помагат за по-лесното и бързо почистване в домашни условия. "ЧИЧИ" е бутикова фирма за почистване в София и страната.