Чистота в офиса

В пълният със служители офис може да се създаде истинска суматоха в рамките на една седмица. Това неминуемо води до натрупване на много мръсотия, разхвърляни вещи и неприятни миризми. Това ни накара да Ви дадем някои полезни съвети за поддръжката на офиса на всеки 7 дни. Вие ще изберете, дали да почистите самостоятелно, или ще ангажирате фирма от професионалисти за почистване на офиса.

Почиствайте бюрата ежедневно

Включете задължение за ежедневно почистване на бюрата от служителите, след като приключи работния ден. Имайте предвид, че ако мебелировката в офиса Ви е в бяло, то тогава опаковките от храна, петната от течности, разхвърляните вещи и документи, ще предизвикат пълен хаос. В този ред на мисли, поддръжката на бюрото е едно от първите неща, с които трябва да се започне.

Избягвайте храненето в офиса

Закуската и обяда на работното място може и да Ви спестят време, но пък ще създадат истинска бъркотия. Само се замислете за рисковете от попаднали трохи на бюрото, мазни отпечатъци от пръсти по клавиатурата или разлети течности от сорта на кафе, кола и така нататък. По-добре отидете до близкото заведение, хапнете и запазете офиса си чист и непокътнат от отпадъци.

Дезинфектантите са най-добрия Ви приятел!

В работния ден се срещате с много клиенти. Провеждате безброй телефонни разговори. Пипате прашната клавиатура и не толкова чистите опаковки от кроасани. Микробите могат да полепнат по ръцете Ви, а това пък да навреди на здравословното Ви състояние. Ето за това е добре да имате дезинфектант за ръце, който да използвате през натоварения работен ден в кабинета ви.

Изхвърляйте боклука редовно

Ако в офиса Ви няма хигиенист, който да изхвърля съдържанието на кошчето за боклук редовно, то Вие трябва да се нагърбите с тази важна задача. Натрупването на отпадъци от сорта на храни, хартия, неработещи химикалки и други, може да доведе до болестотворни микроби и неприятни миризми. Грижете се за работното си място, ако искате то да Ви се отблагодари в бъдеще време.

Почиствайте редовно екрана на компютъра си

В случай, че желаете да въдворите пълна хигиена в офиса си, не забравяйте да почиствате редовно компютърния монитор. Последният може да стане жертва на пръски от храна, микроби от кихане или натрупване на прахови частици. Препоръчваме Ви да държите пакет с кърпички близо до екрана на машината и да ги използвате в края на деня, когато приключвате работа. Ако приемете и този наш съвет, то със сигурност ще останете доволни от ефекта, който ще виждате всяка сутрин, когато седнете пред компютъра и започнете да извършвате професионалните си задължения. Както обичаме да казваме, чист монитор, чиста работа!

Какво да направите, ако не се справите сами?

Не се колебайте да потърсите специалистите по почистване на офиси от фирма Чичи. Ние сме готови да реагираме светкавично и да поддържаме хигиената на работното Ви място както ежеседмично така и всеки ден. Вижте нашите предложения за абонаментни услуги и не се колебайте да ангажирате Чичи с чистотата на офиса Ви. Разбира се, ние ще Ви дадем гаранция за качество, тъй като клиентите ни са скъпи и искаме да им дадем най-доброто, на което сме способни. Попитайте ни за нашите оферти за абонаментно почистване на офиси сега!