Безплатна дезинфекция

Безплатна дезинфекция

Уважаеми клиенти, бъдещи и настоящи партньори! Във връзка с възникналата епидемия от вируса COVID-19, фирма "ЧИЧИ" предоставя безплатна дезинфекция на Вашият дом, офис или промишлено помещение при заявка за комплексно основно почистване или при сключен договор за абонаментно почистване.

Предпазни мерки

Уверяваме ви, че взимаме нужните предпазни мерки, за да запазим Вашето здраве! Всички наши служители са снабдени с предпазни маски и ръкавици и се преглеждат ежедневно за висока температура или физическо неразположение.

Активна борба с COVID-19

Фирма „ЧИЧИ“ се бори активно със спирането на разпространението на COVID-19 още от самото му начало и е насреща за всякакви консултации.

Какви дезинфектанти използваме?

Дезинфектантите, които използваме са бактерицидни и вирусоцидни, отговарят на европейските изисквания и са регистрирани в България! Алкохолното съдържание в тях е над 70%. Не предизвикват алергични реакции и имат лек флорален аромат. Дезинфектантите имат широк спектър на действие и могат да се прилагат върху всички повърхности. Бързо се изпаряват и помещенията могат да бъдат използвани скоро след третиране.

Имате нужда от дезинфекция?

В случай, че желаете да защитите вашият, дом, офис или сграда, ние предлагаме еднократна или абонаментна дезинфекция, съобразена изцяло с предмета на дейснотта Ви, както и помещенията, които обитавате.

Как дезинфекцираме?

Дезинфекцията се извършва от обучени специалисти, чрез впръскване на дезифектант под формата на мъгла върху всички повърхности – маси, бюра, стени, подове, врати, дръжки и др.

Как да направите заявка за дезинфекция?

За повече информация и заявки можете да се свържете с нас чрез долния бутон.

Бъдете здрави!