Как един мръсен под може да навреди на бизнеса ви?
Мръсен под – какви са последствията?

Когато говорим за почистване, сякаш подът винаги бива пренебрегван спрямо останалите части от помещението. Качественото почистване на пода е от съществено значение за почти всяка индустрия. Негативите, които може да ви донесе мръсният под, са много и в следващите редове ще ви разкажем за някои от тях.

1. Мръсният под може да навреди на имиджа на вашия бранд

Предполагаме, че всеки, който чете това, ще се съгласи с твърдението, че първото впечатление е от съществено значение. Имиджът на вашия бранд е нещо, което непрекъснато трябва да браните. Какво е едно от първите неща, които забелязвате, когато посетите дадена бизнес сграда, заведение или медицински кабинет? Почти винаги това е състоянието на пода. Дали е мръсен и неподдържан, или чист и лъскав!

В зависимост от състоянието, в което се намира подът във вашия офис, потенциалните ви клиенти могат да разберат много за вас и вашия бизнес. Не бихте посещавали заведение, в което мръсният под личи от километри, независимо колко вкусно готвят. Същото се отнася и за детски парти центрове,  здравни заведения, търговски помещения и т.н. Безспорно поддържането на чист под говори много за бизнеса ви, независимо от коя сфера е част.

2. Мръсният под може да застраши здравословното състояние на служителите ви

Вашите служители са машината, която движи бизнеса ви. Не бихте искали тази машина да спре, нали? Наличието на мръсен под във вашата офис сграда е предпоставка за повече отсъствия на служителите, свързани със здравето. Игнорирането на този проблем създава условия за развитието на много вредни за човешкия организъм микроби и бактерии. Поради големия трафик, на който са подложени подовете в офис сградите и помещенията, е необходимо да се обръща повече внимание на поддръжката им.

3. Намалена продуктивност

Мръсният под в офиса може да навреди сериозно на бизнеса ви, правейки служителите непродуктивни. От една страна стои тяхното физическо здравословно състояние – повече отсъствия, намалена трудоспособност и т.н., а от друга – тяхното емоционално състояние. Как би се чувствал един човек, когато помещението, в което работи, има мръсен под! Със сигурност не би се гордял, че работи на такова място, в следствие на което би загубил всякаква мотивация и желание за работа.

4. Мръсният под може да ви струва скъпо

Нередовната поддръжка на пода може да доведе до неговото бързо износване, независимо от какъв материал е направен. Натрупването на нежелана мръсотия може да повреди неговата повърхност, да причини структурни промени или да корозира. Пренебрегването на някои замърсявания, като киселина или химикали, може да причини огромни щети, които рано или късно да доведат до скъпо струващи ремонти и излишни разходи.

Редовното и старателно почистване на пода може да ви спести много главоболия!

Погрижете се за репутацията на своя бизнес, здравето и мотивацията на служителите си и си спестете излишни разходи, като се доверите на „ЧИЧИ“ – Професионално почистване. Ние ще се погрижим подът във вашата офис сграда да е винаги в безупречно състояние, благодарение на услугата ни „Машинно почистване на под“

Машинното почистване е доказано един от най-ефективните начини за почистване на твърди подови настилки. Благодарение на въртящата се почистваща подложка и специални препарати, комбинирани с вакуум за всмукване на вода, подът остава винаги безупречно чист.

Не се колебайте, направете заявка за оглед сега!