Независимо дали става въпрос за вашия дом, или за вашия офис – намирането на добра и надеждна фирма за почистване е задача, която изисква време и предварително проучване. В крайна сметка, специалистите по чистота ще бъдат хора, които ще допуснете в личното или служебното си пространство.

В случай че сте на етап „проучване на фирма за почистване“, този материал ще ви бъде изключително полезен. Подготвихме за вас няколко задължителни въпроса. Те ще ви помогнат да изберете най-добрата почистваща фирма, която да отговаря на вашите нужди:

1. Какви са цените на услугите?

Почти винаги всичко опира до цената! Разберете какви са цените за всяка услуга, която ще ви бъде необходима. Също така, на какъв принцип ще бъдете таксувани – на посещение или на час. Така ще разберете не само какви услуги предлага фирмата за почистване, а и каква ще бъде общата цена за почистването, от което се нуждаете. За да имате стабилна база за сравнение, е добре е да проучите цените на няколко почистващи фирми.

2. Какви услуги предлага избраната фирма за почистване?

Изискайте подробен списък с услугите, които предлага конкретната фирма за почистване. Този въпрос е изключително важен, защото може да се нуждаете комплексно от всички услуги, които се предлагат, или пък само от няколко конкретни.

3. Къде може да прочетете отзиви?

Напишете домашното си предварително и се сдобийте с мнения от настоящи или минали клиенти на избраната фирма за почистване. Важно е да получите информация какви са техните впечатления от работата с почистващата фирма, за да се чувствате по-спокойно, когато я допуснете в дома или офиса си.

4. Какво е работното време и колко натоварен е графикът?

Когато избирате фирма за почистване, трябва да сте сигурни, че тя може да се съобрази с вашия график и натовареност. Информирайте се за работното време и дали има възможност за реакция през почивните дни или при извънредни ситуации. Важно е да знаете, че може да разчитате на избраната фирма за почистване, когато имате нужда!

5. С какви препарати работи почистващата фирма?

Разберете с какви препарати работи фирмата за почистване и дали те са екологично съобразени! Освен това, използват ли някакви химикали и подходящи ли са за почистване на домове, обитавани от деца или домашни любимци. В случай че имате предпочитания към определени препарати, склонни ли са специалистите да работят с тях?

Тези въпроси ще ви помогнат да се доближите до избора на най-подходящата почистваща фирма, която да отговаря на нуждите на вашия дом или офис. Ние от „ЧИЧИ“ – Професионално почистване с радост ще се включим в проучването ви, защото сме убедени, че можем да предложим всичко, от което имате нужда в почистването!

Очаквайте продължение!