Основното почистване на офиса често бива пренебрегвано с оправданието, че не е необходимо. Дори офисът ви да се почиства регулярно, това не замества нуждата от основно почистване. Както вашият дом има нужда от основно почистване няколко пъти в годината, така и офисът не прави изключение.

Микробите са един от най-големите проблеми в затворените офис пространства, това е и причината регулярното почистване да не е достатъчно.

Когато усетите, че моментът за основно почистване на офиса е настъпил, има няколко неща, на които професионалната фирма за почистване да обърне внимание и да включи в пакетa.

1. План за действие

Най-добрият план за действие, който могат да ви предложат, е „почистване от горе надолу“.  Нека основното почистване започне от запрашените тавани и завърши с пода. Местата, на които е необходимо да се обърне допълнително внимание, са осветителните тела, ръбовете, стените и вентилационни решетки. Почистването на стените, специалните мазилки и стикерите може да стане с леко навлажнена кърпа.

2. Подходящи препарати

Следващата стъпка е да се почистят всички точки на допир, както и хоризонталните повърхности. Добре е фирмата за почистване да използва подходящи дезинфекциращи препарати за целта, за да не се повредят повърхностите.

Цялостното основно почистване включва почистване на маси, бюра и мебели с твърда повърхност. Добре е да имате предварителна подготовка и да разтребите работните си места от всички лични вещи, за да може екипът по почистването да има максимален достъп и да почисти качествено.

В програмата на основното почистване е добре да бъдат включени и измиването на щори, стъклени прегради и сенници. Тези места са изключително благоприятна среда за развитието на микроби и бактерии.

Устройствата, като телефони, клавиатури и мишки трябва да подлежат на сериозно и обстойно дезинфекциране, тъй като това са местата с най-много контакт.

3. Кухненски бокс и санитарно помещение

Подходът – „почистване от горе надолу“ силно се препоръчва и за тези две помещения.

Фирмата за почистване, с която работите, трябва да разполага с много добре обучен персонал, който да разбира и да избягва „кръстосаното замърсяване“. Препаратите, които ще се използват при почистването на кухненския бокс, трябва да са безопасни и съобразени, предвид че това е мястото, на което се приготвя или поставя храна.

Редовното почистване на санитарните помещения е крайно недостатъчно. Благоприятната среда за развитие на микроби, бактерии, мухъл, както и остатъците от препарати, които се отлагат по повърхностите, са сериозна причина да правите основно почистване поне 3-4 пъти в годината.

Основното почистване на офиса безспорно е от голямо значение!

Ако имате нужда от фирма за основно почистване на офиса, нашите специалисти по почистването от „ЧИЧИ“ разполагат с богат опит и специализирана техника, с която ще накарат мястото да заблести.

Не се колебайте и се свържете с нас сега!

 

 


Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php:518 Stack trace: #0 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(518): implode(Array, '|') #1 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(311): MatthiasMullie\Minify\CSS->shortenHex('@charset "0";.w...') #2 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/Minify.php(111): MatthiasMullie\Minify\CSS->execute(NULL) #3 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(201): MatthiasMullie\Minify\Minify->minify() #4 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(150): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->minify(Array) #5 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(108): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->combine(Array) #6 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/subscriber/Optimization/class-abstract-minify-subscriber.php(85): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->optimize('<!DOCTYPE html>...') #7 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/subscriber/Optimization/class-minify-css-subscriber.php(44): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_Subscriber->optimize('<!DOCTYPE html>...') #8 /home/chichibg/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(308): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_CSS_Subscriber->process('<!DOCTYPE html>...') #9 /home/chichibg/public_html/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters('<!DOCTYPE html>...', Array) #10 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php(417): apply_filters('rocket_buffer', '<!DOCTYPE html>...') #11 [internal function]: do_rocket_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #12 /home/chichibg/public_html/wp-includes/functions.php(5309): ob_end_flush() #13 /home/chichibg/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #14 /home/chichibg/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #15 /home/chichibg/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #16 /home/chichibg/public_html/wp-includes/load.php(1144): do_action('shutdown') #17 [internal function]: shutdown_action_hook() #18 {main} thrown in /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php on line 518