„Или къщата, или аз – двете от нас не могат да изглеждат добре едновременно!“

Или аз, или къщата – това познато ли ви е, дами? Сигурни сме, че по-голямата част от вас ще кажат „Ооо, да!“. Разбира се, има дами, които съумяват да запазят перфектния си вид, дори когато почистват у дома, но нека бъдем честни – те са единици.

Безспорен факт е, че почистването на дома може да ви накара да изглеждате, сякаш току-що сте се измъкнали от безмилостно торнадо. Ето някои от най-бедствените последствия от вечната битка кой да изглежда добре – вие или къщата:

 

  1. Сбогувайте се с идеалната прическа!

Кажете „Чао!“ на прекрасните меки къдрици, които тази сутрин си направихте при фризьора… И се пригответе за плашещо рошава коса, наподобяваща птиче гнездо в ремонт! Новата ви прическа ще изглежда така, сякаш сте чистили прахта от мебелите с косата си, вместо с прахосъбирачката.

 

  1. Или къщата, или аз – готови за война!

Както може би се досещате, никоя битка не минава без военна дегизировка. Дори да не искате, почистването задължително ще остави следи от мръсотия по лицето ви! Към края на почистването на дома ще изглеждате като индианец – сякаш доброволно сте си направили със сажди по две черни черти от всяка страна.

 

  1. Нос като на Рудолф

Да, Коледа и зимата са доста далеч! Но по време на битката между вас и къщата носът ви ще стане червен като на елена Рудолф… И не от студ, а от всичката прах, която ще вдишате незабелязано, и от последващите неспирни кихания.

 

  1. Забравете за перфектния маникюр!

Ако искате да победите в битката при почистване на дома, ще се наложи да пожертвате съвършения си маникюр, дами. Колкото и да не искате, съдбата някак винаги прави така, че докато вършите домакинската работа, да счупите поне един-два дълги нокътя, и то най-хубавите…

 

  1. Или къщата, или аз – „бойни рани“

Освен дегизировката, която вече споменахме, всяка битка при почистване на дома върви ръка за ръка с неизбежните „бойни рани“ – тук синина, там драскотина. Все ще се окаже, че някой остър ръб на мебел се е преместил съвсем случайно в опасна близост до тялото ви, а вие вместо да го видите, сте го усетили, и то по трудния начин.

 

Това са само част от бедствените последствия от вечната битка кой да изглежда добре – вие или къщата. Ако изберете домът ви да сияе, като го почистите сами, се налага да се разделите с перфектния си външен вид.

„Нямаме избор – все някой трябва да чисти у дома…“ – ще кажете. Напротив, имате избор! Не е нужно да се подлагате на всички тези мъчения и саможертви (такива са, нали, дами?)! Ние от „ЧИЧИ“ имаме много лесно и ефикасно решение на проблема – оставете почистването на дома на нашите специалисти. Така ще сложите край на дилемата „или къщата, или аз“ – и двете ще изглеждате добре едновременно!