Кое е най-неприятното и трудно за почистване място във вашия дом? Ако мисълта за почистване на тоалетната или засъхналите следи от мазнина по печката кара кожата ви да настръхва, това, което сме ви подготвили, ще ви помогне да се справите бързо с всеки проблем.

Ах, тези мръсни и мазни котлони!

Обичате да експериментирате в кухнята и да създавате кулинарни шедьоври?! Всичко това обаче си има цена! Докато се вихрите около печката, изведнъж осъзнавате щетите, които сте нанесли. Вече е късно да върнете времето назад, но не е късно да почистите! Моментът за действие е веднага, след като печката се охлади, а всичко от което се нуждаете, е топла сапунена вода и микрофибърна кърпа. Този тип кърпи лесно улавят мазнините, но не забравяйте, че след всяко забърсване, трябва да изплакнете добре кърпата, за да се освободи от насъбралата се в нея мръсотия.

В случаите, в които не сте имали възможност да почистите мазните остатъци от плота, препоръчваме предварително да обработите повърхността с обезмаслител. Оставете да подейства няколко минути, след което избършете с микрофибърна кърпа.

Без следи по прозорците!

Когато става дума за почистване на прозорците, микрофибърната кърпа отново се намесва. Тази „кърпа чудо“ и тук ще ви свърши чудесна работа. Благодарение на нея ще се сбогувате със следите, които остават след почистване с обикновена или хартиена кърпа. Комбинирайте с подходящ препарат за прозорци, пригответе такъв сами (смесете една част вода и една част бял оцет) или използвайте чиста вода. Препоръчваме да сгънете кърпата на четири. По този начин ще разполагате с повече чисти страни, които да използвате.

Край на петната по мокета!

Обожавате децата си, нали? Те са вашите ангелчета, но никой не може да съсипе мокета, както само те умеят. Когато това стане, не изпадайте в паника! Забършете с чиста кърпа мястото, където са нанесени щетите. Обработете го с подходящ препарат за отстраняване на петна и подсушете. Внимание!!! Ако използвате неподходящ продукт е възможно първоначално да почистите мястото, но след време петното отново да се появи.

Белият храм!

Сигурни сме, че тоалетната е „любимото“ ви място за почистване! Ето няколко съвета, с които да направите неприятната задача малко по-поносима. В днешно време разполагаме с много опции за автоматично почистване на тези пространства. За съжаление те са обвързани с ремонти и една торба с пари. В случай че не искате да ремонтирате, или торбите с пари са ви кът, препоръчваме по-честото почистване с подходящ препарат. По този начин ще избегнете натрупването на бактерии и мръсотия. Комбинирайте с препарат за освежаване и резултатите ще са на лице!

Втори шанс за завесите в банята!

Едно от местата, на които се натрупват изключително много бактерии и мухъл са завесите в банята. Най-вероятно първият ви инстинкт ще е да ги изхвърлите и да ги замените с нови, но почистването им не е толкова трудно, колкото изглежда. Накиснете предварително пердетата във вода и добавете чаша белина. Оставете да престоят така около час и ги пуснете в пералнята заедно с няколко кърпи. Препоръчваме тази процедура да се прилага регулярно, за да предпазите завесите си от появата на мухъл и пожълтяване.

Знаем, че всеки си има „любимо“ кътче у дома, което „обожава“ да почиства! Ако не можете да преодолеете тази „любов“, винаги може да се обадите на професионалистите от „Чичи“. Ние ще се погрижим за всичко със замах!


Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php:518 Stack trace: #0 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(518): implode(Array, '|') #1 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(311): MatthiasMullie\Minify\CSS->shortenHex('@charset "0";.w...') #2 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/Minify.php(111): MatthiasMullie\Minify\CSS->execute(NULL) #3 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(201): MatthiasMullie\Minify\Minify->minify() #4 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(150): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->minify(Array) #5 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/optimization/CSS/class-combine.php(108): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->combine(Array) #6 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/subscriber/Optimization/class-abstract-minify-subscriber.php(85): WP_Rocket\Optimization\CSS\Combine->optimize('<!DOCTYPE html>...') #7 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/subscriber/Optimization/class-minify-css-subscriber.php(44): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_Subscriber->optimize('<!DOCTYPE html>...') #8 /home/chichibg/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(308): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_CSS_Subscriber->process('<!DOCTYPE html>...') #9 /home/chichibg/public_html/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters('<!DOCTYPE html>...', Array) #10 /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php(417): apply_filters('rocket_buffer', '<!DOCTYPE html>...') #11 [internal function]: do_rocket_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #12 /home/chichibg/public_html/wp-includes/functions.php(5309): ob_end_flush() #13 /home/chichibg/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #14 /home/chichibg/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #15 /home/chichibg/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #16 /home/chichibg/public_html/wp-includes/load.php(1144): do_action('shutdown') #17 [internal function]: shutdown_action_hook() #18 {main} thrown in /home/chichibg/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php on line 518