Това е то дами, март месец е към края си! Пролет пукна! Птичките запяха, навън се носи аромат на цъфнали дръвчета и е време за „любимото ни занимание“ – пролетното почистване!

Да, знаем, че най-вероятно това не е любимата ви тема. Ето защо решихме да ви дадем няколко страхотни повода да погледнете от по-забавен ъгъл на нещата:

ЧИСТОТАТА НОСИ НАСТРОЕНИЕ

Пролетното почистване не е от най-приятните занимания, но резултатите определено си заслужават. Много проучвания доказват, че чистият дом влияе положително на настроението и намалява рисковете от депресия.

СКРИТИТЕ СЪКРОВИЩА

Никога не знаеш какво може да се крие под купчината вещи, натрупани в килера. Да вдигнат ръка тези, на които често им се случва! Ще се радваме, да споделите вашата история – кои са най-страхотните „находки“, които сте откривали у дома?

БОКЛУКЪТ ЗА ЕДНИ Е СЪКРОВИЩЕ ЗА ДРУГИ

Както споменахме, по време на пролетното почистване могат да се появят отдавна забравени предмети. Това е много добра възможност да се отървете от излишните, като ги продадете или подарите.

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФОРМА ЗА ЛЯТОТО

Пролетното почистване е доста трудоемък и натоварващ процес – идеалната възможност за малко физическо натоварване. Кой не би искал да изглежда добре по бански!?

КОЙ ИМА НУЖДА ОТ ПОВОД ЗА ПАЗАРУВАНЕ?

След като вече сте почистили и сте се отървали от ненужните вещи, е време да запълните празнините. Чудесен повод да отидете на пазар! Нова рамка за снимка, ваза или интересна декорация ще допринесат за пролетното ви настроение и усещане за чист и красив дом.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ!

Решихме да завършим днешната статия, като споделим с вас една кратка история на наша лоялна клиентка, чието име ще запазим в тайна.

„Преди няколко години, когато поисках да се върна обратно в „играта“ след майчинство, със съпруга ми решихме да си наемем бавачка. Златна жена ви казвам! Укротител на лъвове нямаше да се справи толкова добре! Та… на темата. Бях толкова отнесена от работа и малкото свободно време, което ми оставаше, отдавах на децата и половинката. Пролетното почистване беше на път да се превърне в след пролетно почистване. Все пак в съзнанието си бях организирала всичко! Ще изчистя първо гаража, после шкафовете, окачените тавани, прозорците, петното от дивана, което чака своя момент цяла зима….

В общи линии, всичко е ток – на теория!

Беше първата седмица, откакто се бях върнала на работа, и нашата „укротителка на зверове“- г-ца Проактивна, реши да ми помогне малко в пролетното почистване. Докато „малките зверчета“ блажено спели, тя преценила, че нощните шкафчета в спалнята имат нужда от спешно почистване. Дори не забелязахме промяната, докато съпругът ми не реши да остави ръчния си часовник на обичайното място. Едва не припаднахме, когато видяхме колекцията му от списания на Play Boy прилежно подредени! В ума ми светна лампичка, когато се сетих какво държа на моето… Мда – неудобноооо!

Успяхме да я погледнем в очите чак след седмица. От тогава до сега изтече много вода! Днес темата за пролетното почистване не ме тревожи, защото се доверявам на услугите и дискретността на „ЧИЧИ“ – професионалистите в пролетното почистване!“

Ако и вие сте попадали в подобна ситуация, не ви остава време да почистите или просто искате да прекарвате повече свободно време с близките си, ние от „ЧИЧИ – Професионално почистване“ ще се погрижим аксесоарите и списанията ви да останат на мястото си!

А по случай настъпването на пролетта, може да се възползвате от специалната ни промоция. Само до 31.03.2019 г., при сключване на договор за абонаментно почистване на жилище, получавате подарък 20% отстъпка от всички останали предлагани услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *