„Домът ми беше чист. Тогава децата се събудиха. Краят.“

Почистването на дома е истински кошмар за повечето майки-домакини, особено когато покрай тях непрестанно притичват неуморни малчугани.

В открит небрежен разговор наша дългогодишна клиентка, чието име ще запазим в тайна, сподели, че намира за изключително трудно, почти невъзможно да постигне съвършена чистота у дома сама: „Грижа се за двама малчугани – единият е на 4 г., а другият – на 6 г. Почистването на дома е мисията невъзможна! Когато си помисля, че най-накрая съм успяла да изчистя, децата се събуждат от следобедния си сън и това е краят…“

Опитът ни потвърждава, че почистването на дома е изпитание за голяма част от майките-домакини с малки деца. Ето с какви трудности се срещат те:

Има играчки навсякъде…

Колкото и да подреждате и да прибирате безбройните гумени топки, пластмасови играчки, пъзели и пастели, винаги се случва така, че съвсем случайно някоя миниатюрна спортна количка се озовава ненадейно точно под крака ви, докато безнадеждно опитвате да избършете прахта от рафта… Знаем колко е болезнено!

Всяка майка-домакиня е имала поне един такъв случай и несъмнено би го описала като неприятен и досаден, но и като опасен. Колко от вас са се подхлъзвали на някое камионче и мигновено са се озовавали на пода, изгубвайки всякакво желание да продължат да чистят?

Децата искат непрестанно внимание и никога не се уморяват

Няма по-хубаво нещо от времето, прекарано с любимите палави малчугани! Но когато става въпрос за почистването на дома, всяка майка-домакиня се нуждае от 1-2 свободни часа, в които да се завърти с „магическия“ парцал във всяка стая. За жалост, това често се оказва невъзможно.

Свободното време е само жадуван блян за майките… Сложили сте малкия палавник да спи следобеден сън или сте му пуснали някое детско филмче и си мислите, че така ще кротува поне час и половина. Точно сте във вихъра на почистването и в следващия миг го виждате на вратата с умолителен поглед да казва: „Мамо…“. Или усещате как минава покрай вас като фурия и оставя малки сладки стъпчици по мокрия току-що измит паркет… Това определено е краят на свободното ви време и на почистването на дома!

Идва време да заемете поста си на „тиганите“

Докато намерите занимание на децата или успеете да ги приспите и се отдадете на почистването на дома, неусетно е станало време да приготвите нещо за хапване. А както знаем и почистването, и готвенето са доста времеемки задачи.

И тук идва тежката дилема на всяка майка-домакиня: да почисти до съвършенство и да сготви нещо набързо или да отложи почистването на останалата част от дома, за да има време да сътвори невероятно вкусна вечера?

Ако към всички тези трудности добавим и някой пухкав домашен любимец, който да оставя лапички, да разпръсква козина навсякъде и да се промушва гальовно между краката ви, докато чистите, опитвайки се да ви спъне, то картинката е пълна.

Решението:

Ние от „ЧИЧИ – Професионално почистване“ сме сигурни, че неведнъж сте изпадали в подобна ситуация, и знаем колко неприятна е тя!

Имаме добра новина: Не е нужно да преживявате този кошмар отново и отново! Доверете ни се – изведете децата навън и се радвайте на моментите, прекарани с тях, или отделете малко време и за себе си. Междувременно нашите специалисти ще почистят дома ви до неузнаваемост! Така дори ще имате достатъчно време да приготвите и вкусна вечеря.