Когато говорим за избор на фирма за професионално почистване, много често хората са зле информирани и нямат ясна представа какво да търсят в бъдещия си почистващ партньор, а това от своя страна води до разминаване между очакванията и резултатите.

Независимо дали искате еднократно или абонаментно почистване, за офиса или за дома, сигурността е основен фактор – трябва да имате доверие на хората, които допускате в личното или служебното си пространство. Ето защо, събрахме няколко ТОП съвета, които да ви помогнат в най-добрия избор на фирма за професионално почистване.

Препоръчано от приятел

Един от най-добрите начини да намерите подходяща фирма за професионално почистване, отговаряща на вашите нужди, е чрез препоръка от приятел или познато семейство. По този начин ще получите достоверни отзиви и няма да се налага да разчитате само и единствено на информацията от уебсайта на компанията.

Онлайн ревюта – нож с две остриета!

Когато говорим за онлайн ревюта, е добре да не подхождаме с цялото си доверие към тях. Истината е, че щастливите и доволни клиенти не са особено склонни да пишат отзиви. За разлика от тях, недоволните често изпитват нужда да дадат гласност на неприятните си преживявания.

Добре е да знаете, че негативните коментари могат да бъдат оставени от конкуренти или да бъдат преувеличени, с цел да се навреди на репутацията на дадена фирма за професионално почистване. Разбира се, никой не е перфектен! Избягвайте фирми само с положителни или само с отрицателни оценки – търсете златната среда.

Опитът говори

Едно от основните неща, за които е необходимо да се „оглеждате“ при избор на фирма за професионално почистване, е от колко време е тя в бранша!

Колкото по-дълго една фирма е на пазара, толкова по-голяма е вероятността тя да е по-надеждна. Съществуват много компании за професионално почистване със съмнителна репутация, които за да останат в бизнеса, затварят и отварят отново под друго име и с „чисто досие“. Когато попаднете на нова фирма, предлагаща такива услуги, препоръчваме да отделите повече време за проучването ѝ.

Гарантирано удовлетворение

Една компания трябва да застава зад работата на служителите си! Уверете се, че избраната от вас фирма за професионално почистване има ясни политики относно този въпрос.

Какви са гаранциите за удовлетвореност? Ако не останете доволни от резултатите, какво може да предложи фирмата, за да промени това. Предлага ли някакви компенсации?

Добрата и успешна фирма за професионално почистване не се страхува да дава гаранции, защото знае, че нейните клиенти няма да имат нужда от тях. И все пак, всичко се случва – добре е да има такива гаранции, за да може и двете страни да останат максимално удовлетворени.

Консумативи за почистване

Всеки дом или офис има различни специфики и нужди.

Много от препаратите в сферата на почистването не са подходящи за домашни любимци, малки деца или хора със специфични проблеми. 

Техниката, която се използва, също не е за подценяване. Ако тя е много стара, неподходяща или амортизирана, е възможно повърхностите да бъдат повредени или некачествено почистени.

Независимо дали става въпрос за вашия дом или офис, уверете се, че консумативите и техниката, които използват служителите от професионалната фирма за почистване, са съобразени с нуждите ви.

 

Избирането на най-подходящата фирма за почистване не е лека задача. Съветваме ви, когато го правите, да подходите с изключително внимание, за да избегнете лоши сценарии. В крайна сметка, фирмите, предлагащи почистващи услуги, трябва да ви облекчават, а не да създават главоболия.

Ние от „ЧИЧИ – Професионално почистване“, не правим компромиси и винаги се стараем да отговаряме да вашите критерии и изисквания.

За да се радвате на изключителна професионална среда или безупречно чист дом, се доверете на „ЧИЧИ“!