Пране на мека мебел

Кой друг, ако не добрият стар „Чичи“ ще се справи с отговорната задача по пране на мека мебел. Фирмата разполага с отлични хигиенисти, които ще пристигнат на вашия адрес, за да отстранят натрупаната с времето мръсотия от текстилните мебели -  дивани, матраци, фотьойли, кухненски и офис столове, табуретки, детски колички и всякакви видове дамаски. И, понеже ще попитате, с какво сме различни от другите, ще отговорим накратко. С добрия и усмихнат чичко от логото ни – олицетворение на самите нас!

При нас няма да срещнете арогантно отношение, изморени физиономии, скрити такси и всички онези неща, които попадат в графата „некачествени услуги“. Имаме фирмен правилник, който се спазва от служителите ни и включва дисциплинираност, професионализъм, коректност и не на последно място приятелско отношение. Всичко това ще видите, ако се доверите на нашите професионалисти.

Как извършваме услугата пране на мека мебел?

След като се свържете с нас и договорим срока за почистване на дома, офиса или друг вид сграда, ще пристигнем на адреса използвайки собствен транспорт. За да предложим 100% качество ще вкараме в действие професионални машини произведени в Италия и Германия, както и най-модерните пособия за почистване на мебели. Имаме дълъг стаж в професията и знаем как и какво се прави, за да постигнем оптимален резултат.

Нашите препарати са биоразградими, което значи, че няма нужда от изплакване след пране на мебелите, както и не предизвикват алергични реакции. Спокойно можем да изперем и детски колички, без риск от кожни раздразнения и алергии. След намесата ни меката мебел, тапицериите и дамаските ще бъдат като нови, а Вие ще се насладите на качеството им, в целия си блясък.

С какво е различно нашето почистване на мека мебел?

Отличаваме се от всички подобни услуги с това, че не оставяме нещата недовършени. Една наша намеса е достатъчна, за да задоволи и най-взискателните домакинства или собственици на различни по вид сгради и обекти. На пръв поглед прането на мека мебел не е толкова сложно, ако фирмата разполага с качествена техника и достатъчно персонал, но често ставаме свидетели на оплаквания за половинчата работа, която предизвиква гнева на хората. Ето защо по никакъв начин няма да си позволим да разочароваме клиентите си, защото те са ни скъпи и много ценни.

Какви са цените за пране на мека мебел?

Предлагаме изготвянето на фактури за пране на мека мебел при плащане по банков път, както и даваме фискален бон за разплащания в брой. Цените са обвързани с броя на мебелите, които ще хигиенизираме и техния вид. След като се свържете с екипа ни, ще Ви дадем конкретна цена за изпиране на фотьойли, пране на дивани, почистване на дамски или друг вид мебелировка. Разчитайте на коректно отношение от наша страна, както и на тарифи, които отразяват справедливо съотношение цена – качество.

Повече информация относно методите за плащане, издаването на фактури за физически или юридически лица, връчването на касови бонове и прочие, ще получите, ако използвате контактната ни форма и се обадите на телефона ни за връзка или пишете на нашия имейл адрес. В заключение ще кажем, че „Чичи“ няма да изневери на очакванията Ви и ще бъде ваш добър и надежден партньор!