Почистване след ремонт

Фирма „Чичи“ е един от най-бързо развиващите се брандове в сектора професионално почистване. Ние разполагаме с опитни кадри, с чиято помощ осъществяваме тежките и отговорни задачи по хигиенизиране на различни обекти. И, за да покрием цялостното перо от услуги предлагаме почистване след ремонт, което включва най-важните компоненти, сред които фино чистене на отпадъци, измиване на прозорци и дограми, чистене на подове, отстраняване на латекс, мазилки и други. Ако се доверите на екипите на усмихнатия чичко от логото ни, ще получите качество на топ равнище.

Какви обекти подлежат на почистване след ремонт?

Ако гласувате доверие на „Чичи“ ще предоставим висококачествено почистване след ремонт, както за частни домове, така и за офиси, търговски обекти, входове, административни и промишлени сгради. Ние знаем, че ремонтите са съпроводени от множество строителни отпадъци, които пречат на собствениците и им отнемат много време за метене, чистене, миене и други действия по санитаризиране на дадения обект. Идваме навреме на посоченото място и завършваме обектите си в срок.

Екипът ни от специалисти ще бъде Ваш верен помощник, за да отстрани натрупаната прах, мръсотията от материали и инструменти, отпадъци и отломки и всичко, което съпътства един ремонт. За да сте сигурни, че сте попаднали на точното място, ще Ви дадем гаранция за качество и със сигурност ще сме причината за усмивката на лицето ви.

Какво включва услугата почистване след ремонт?

Служителите на фирмата ни подхождат индивидуално към всеки клиент и проявяват разбиране към неговите нужди и изисквания. В този ред на мисли не можем да обобщим какво представлява нашата услуга за чистене на сгради, след като са извършени ремонтни дейности. По-долу ще представим списъка с предложения към потребителите, от които могат да се възползват още сега:

  • Комплексно почистване – пълно почистване на сгради и помещения, след ремонт;
  • Измиване на прозорци – можем да измием само прозорците и полепналата мръсотия;
  • Почистване на дограми – чистене на PVC или алуминиеви профили, след монтажа им;
  • Почистване на подови настилки – пране на мокети, машинно почистване на теракота, фаянс, гранитогрес както и на всички настилки от естествен камък /мрамор, гранит и др./;
  • Други – фирмата почиства витрини, рафтове, плотове, щандове и други;

За строителните отпадъци можем да съдействаме също. Премахваме натрупаната смет, стари прозорци, подменени части и отломки. За да получите повече информация, можете да се свържете с любезния ни персонал, който е на Ваше разположение и ще отговори на всеки зададен въпрос със светкавична бързина и точност.

Плащания, цени и заявки

Вие ще платите това, което е уговорено в началото. Без скрити такси за транспорт, извънредни плащания за вече поръчана услуга или взимане на странични пари от клиентите. Точно обратното. Стараем се да се раздадем максимално и да получим справедливо възнаграждение за труда си.

И, за да сте сигурни в добрите ни намерение ще Ви издадем нужния документ в зависимост дали плащането е в брой или по банков път. Обслужваме заявките на клиентите, според степента натовареност, като можем да откликнем в рамките от ден до седмица.

Екипът ни е коректен, бърз и работи на приемливи цени, както ще се уверите сами. А сега оставяме на Вас да направите своята заявка, за да коментираме срок на изпълнение, цена и всичко необходимо. Не забравяйте „Чичи“ е на едно телефонно обаждане от Вас и е готов да помогне!