БЕЗПЛАТНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!

При всяка заявка за почистване на дом, офис, склад или административна сграда.

Почистване на сгради

Услугата почистване на сгради е насочена към собственици и наематели на най-различни по площ и големина постройки. За да бъде почистена качествено и в срок една сграда, се изисква опит и добра организация по процеса на хигиенизация.

Фирма „ЧИЧИ“ разполага с добре обучени екипи и богата гама от най-съвременни машини за почистване. Опитът през годините ни научи как да извършваме почистването на една сграда качествено и бързо на достъпна за клиента цена. Спазваме перфектно разработени стратегии и правила за почистване в комбинация с употреба на доказани професионални препарати.

Можете да ни наемете както за комплексни почиствания, така и за отделни услуги като почистване на прозорци и фасади на сграда, машинно почистване на подови настилки, почистване на интериора и външните площи. Спазваме изцяло изискванията ви, за да може резултата да бъде винаги отличен.

Свържете се с нас ако имате нужда от:

Следремонтно почистване на сгради

Ремонтът на една сграда е свързан с много мръсотия, прах и остатъци от латекс и мазилки навсякъде. Наемането на неквалифициран персонал за почистване не само ще забави и оскъпи процеса, но ще доведе до лош краен резултат и щети.

За това ние от фирма „ЧИЧИ“ обучаваме перфектно хигиенистите си, преди да ги изпратим на обект. Нашите служители познават отлично всяка повърхност както и препарата, който е подходящ за нея, а в комбинация с модерните почистващи машини, крайния ефект е безупречен.

Абонаментно почистване на сгради

Този тип почистване е свързан с ежедневната или периодична хигиенна поддръжка на сградата. То може да включва всекидневно обезпрашаване, измиване на подови настилки, изхвърляне на боклук и т.н. в зависимост от типа сграда и нуждите на клиента. Най-често тази услуга се възползват молове, офис сгради, болници, училища, хотели, спортни комплекси, складове и др.

Благодарение на добре организираната ни система за контрол на персонала, фирма за почистване „ЧИЧИ“ може да предложи 100% качество на услугата.

Сезонно основно почистване

Въпреки ежедневното почистване от хигиенисти, една сграда има нужда и от по-основни почиствания. Такъв тип почиствания обикновено са измиването на фасадата, прането на мокети, почистване на осветителни тела както и детайлното почистване на всеки един друг компонент на сградата.

Почистваме с особено голямо внимание теракот, гранит, мрамор, мозайка, дървени настилки и ламиниран паркет. Нанасяме и запечатващи или импрегниращи препарати върху настилките, които улесняват поддръжката и намаляват амортизацията в бъдеще.

Достъпни цени

Цените ни за почистване на сграда се формират на базата на площта, броя посещения, състоянието й, вида на услугата и сложността на обекта. За всяко почистване правим предварителен оглед и изготвяме индивидуална оферта според нуждите на клиента.

Ако имате сграда и се нуждаете от безупречна чистота в нея, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за заявка или на посочения телефон.