БЕЗПЛАТНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!

При всяка заявка за почистване на дом, офис, склад или административна сграда.

Основно почистванеНашите работливи екипи от „Чичи“ извършват услугата основно почистване на частни домове, офиси, ресторанти, хотели и други видове сгради и индустриални помещения. Фирмата разполага с достатъчно персонал, за да поеме различните видове обекти и да ги приведе в перфектен външен вид. Това се случва благодарение на модерните технологии и препарати, които използваме, както и на преминалите през специално обучение екипи. Почистването за нас е кауза, а не просто поредното задължение.

Що е то основно почистване?

Не малко хора не успяват да намерят достатъчно време за основно почистване на всички помещения у дома или на работното място. Обикновено, гражданите се задоволяват с хигиенизиране само на най-важните помещения. За съжаление това не е достатъчно, тъй като мръсотията може да се пренесе много лесно от едно на друго място. Когато се чисти, трябва да се чисти всичко, без никакви изключения.

В този ред на мисли, фирма „Чичи“ е тук, за да помогне. В следващите редове ще упоменем как преминава основното почистване при различните видове обекти, за да получите представа, какво можете да очаквате, когато Ви посети екипа ни, който ще изиграе важна роля за вашия обект:

  • Основно почистване на апартамент – почистване на всички помещения, почистване на прозорци, тераси, коридори, бани, тоалетни, кухня и други части на апартамента или къщата;
  • Основно почистване на офиси – почистване на офис помещения, чистене на бюра, столове, прозорци, врати, осветителни тела, техника и така нататък. Обадете ни се за пълния списък;
  • Основно почистване на заведения – почистване на кухни, измиване на витрини и рекламни надписи, пране на мека мебел, премахване на прах, събиране на отпадъци и дезинфекция;
  • Основно почистване на хотел – почистване на общите площи на хотела, пране на мокети, измиване на фасади, хигиенизиране на санитарни / мокри помещения, дезинфекциране и още куп неща;

Защо да изберете основно почистване от Чичи?

Много дават обещания. Повечето не изпълняват обещанията си. Ние сме различни и ще го докажем, ако ни дадете тази възможност. Вие можете да се свържете с „Чичи“ като използвате формата за контакт в сайта ни. Просто кликнете на бутона „Свържи се нас“, който се намира на главната ни страница и изберете по какъв начин искате да направите заявката – по телефон или имейл адрес.

За по-големи обекти предлагаме обслужване в цялата страна, а за частни домове, малки заведения и офиси ще предложим услугите си в София – град и София – окръг. Реагираме на клиентските повиквания в зависимост от натовареността, като можем да дойдем на посочения адрес в разстояние от 1 ден до 1 седмица. Забавяне на заявки, след като сме договорили срок с клиента, не може да има. Държим на думата си, както ще разберете, ако предпочетете фирмата ни. Не бива да забравяйте, че нашия чичко е много опитен и не си позволява своеволия.

Вижте цените на услугите ни в сайта

Ние поставихме тарифите за работата ни тук в уебсайта, като можете да ги видите, след като щракнете на раздел „Цени“ от основната навигация на началната страница. Имайте предвид, че сме упоменали ядрото на ценовите категории, но в зависимост от индивидуалните Ви нужди, квадратури и предпочитания можем да отправим конкретна оферта към вас. А сега е време да повикате чичкото – хигиенист, който ще доведе комфорта, уюта и блясъка във всеки един дом или сграда.