БЕЗПЛАТНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!

При всяка заявка за почистване на дом, офис, склад или административна сграда.

Индустриално почистванеПрофесионалистите от фирма „ЧИЧИ“ имат дълъг опит в сферата на индустриалното почистване. Освен частни домове – къщи и апартаменти, офиси и други сгради, ние предлагаме и въвеждане на пълна хигиена във фабрики, заводи, складове, предприятия, логистични центрове и прочие промишлени обекти. За да постигнем пълен успех разчитаме на обучен екип, който работи със съвременни технологии за санитаризиране и вносни препарати с високо качество, което не подлежи на съмнение.

Какво представлява услугата индустриално почистване?

Екипът ни е готов да обслужи корпоративни и промишлени обекти с големи квадратури. Персоналът ни поема отговорността по поддръжката на блясък и чистота в производствени цехове, летища, складови помещения, фабрики и прочие индустриални обекти. И, защото искаме да сме още по-изчерпателни Ви предоставяме основния списък с услугите ни:

  • Машинно почистване на халета, настилки, стени и др.;
  • Почистване на труднодостъпни зони;
  • Почистване на следи от промишлени материали (масла, горива и др.);
  • Спазване на всички стандартни за качество;
  • Възможност за абонаментно почистване на обекти;

С наша помощ индустриалното почистване става по-лесно. За това се грижи усмихнатият и работлив ЧИЧИ от логото ни. Той ни вдъхновява да бъде на линия, и да предлагаме на клиентите си коректност, вещ подход към всяка задача, добри цени и не на последно място конкурентоспособност. Вижте специалистите ни в действие, като се свържете с нас.

Защо да изберете нас за промишлено почистване?

Ние не сме поредната фирма, която обещава, а не изпълнява. Ние сме ЧИЧИ и брандът ни е познат в цяла България. Не казваме всичко това, за да си правим автореклама, а защото такава е истината и всеки един може да провери твърденията ни. От години сме на българския пазар и прилагаме най-добрите способи при почистване, не само за промишлеността, но и за частните домове, офисите, институциите, заведенията и търговските обекти.

Даваме си сметка, колко е трудно да се поддържат големи по размер помещения и сгради. Това обаче не може да ни демотивира да работим. Знаем, че във фабриките и заводите работят стотици, а в някои случаи и хиляди души, което налага поддръжката на строга хигиена, ето защо добавихме услугата индустриално почистване в нашето портфолио.

Благодарение на гарацията за качество, която предлагаме, нямаме нито една рекламация и печелим все повече нови клиенти. Работим усилено, за да докажем на всеки, който ни гласува доверие, че е инвестирал в точната фирма за почистване, хигиенизиране и санитаризация. Няма да изневерим на доверието Ви, защото нашата цел е да изскочим с едни гърди пред останалите.

Какви са цените ни за индустриално почистване?

Тук в уебсайта ни ще видите нашите цени за индустриално почистване. Те зависят основно от квадратурата / капацитета на обекта, за който желаете да получите услугата. Фирмата ни има достатъчно на брой служители, които да почистят големите складове, заводи, халета и други промишлени помещения. Не трябва да се забравя и опцията абонаментно почистване на месечна база, за която ще Ви предложим изгодна оферта, само попитайте.

Чичи е в пълна готовност да чисти подови настилки, стени, врати и прозорци на промишлени сгради. Дайте му шанс за изява и няма да останете разочаровани. Свържете се с нас чрез телефонно обаждане или задайте въпрос използвайки формата за контакт в уебсайта ни.