Фирма за почистване „ЧИЧИ“ предлага широка гама от почистващи услуги. Без значение дали става дума за почистване след ремонт на вашият дом, офис или сграда, основно или абонаментно почистване, нашите добре обучени хигиенисти се справят отлично със всякакъв тип обекти. Контрола по качество се осъществява от Супервайзори по изграден стандарт на компанията ни, за да гарантираме за една 5-звездна услуга за професионално почистване. Еднократно или на абонаментен принцип, ежедневно или периодично почистване, екипите ни са на линия 24/7 365 дни в годината. Нашите хигиенисти са специализирани в почти всички сфери на почистването без значение дали става дума за частни или бизнес имоти. Разгледайте нашите професионални почистващи услуги и се убедете сами. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на 0877 66 42 55 или чрез формата за контакт.

Почистването на сгради изисква подготовка, планиране, координация, своевременни реакции и прецизно ръководство във всеки един етап.

Чистият поддържан офис е един от основните фактори за висока продуктивност и мотивация на служителите. Чистотата на работното място създава уют и благоприятна среда за креативност и постигане на високи цели.

Чистотата и уютът вкъщи са от първостепенно значение за всяко домакинство. Съвременният живот става все по-натоварен и рано или късно намирането на добра фирма за почистване на домове се оказва наложително.

Професионално обучените екипи на “ЧИЧИ” са въоръжени с всичко необходимо за почистване след ремонт на Вашия дом, офис или бизнес сграда.

Нашите професионалисти по почистване познават особеностите при пране на мека мебел, дамаски и облицовки.

Основно почистване на дом, офис, бизнес сграда, заведение, търговски обект или хотел – ние сме подготвени и квалифицирани за почистването им из основи.