%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5

Негово величество килима

Килимът и мокетът заемат централно място за определяне уюта на едно помещение – дом, офис, хотел, ресторант или нощен клуб. И както всяка значима фигура с ключова роля, така и меките настилки изискват специални грижи и внимание. Поддържането на безупречния им вид започва с избор на правилния подход при тяхното почистване. Прахосмукачката не винаги е достатъчна за почистването на една мека настилка. Много фирми за почистване предлагат услугата пране на килими и мокети, като всяка от тях има свое собствено ноу-хау.

Кой обаче е най-ефективният метод при пране на килими и мокети?

Никой не обича да губи часове в събиране и разнасяне на килими, безкрайно чакане те да изсъхнат или миризмата на мухъл, типична при стандартното пране на мокет, който се суши с дни.

Как „ЧИЧИ“ почиства меки настилки?

„ЧИЧИ“ разбира напълно потребностите и особеностите при пране на всеки тип мека настилка. Нашите квалифицирани специалисти прилагат изцяло машинно пране на килими и мокети, което:

Използва само био разградими препарати

Няма нужда от изплакване

Прониква дълбоко в тъканите

Убива над 99% от познатите бактерии

Не предизвиква алергични реакции

Подходящо е за пране на детски колични и детски матраци

Има свеж и непринуден аромат

Прави тъканите меки и приятни на допир

Възвръща яркостта на цветовете

Удължава живота на настилката

Пране на килими и мокети
На половина изпран бял килим

Защо машинно пране от „ЧИЧИ“?

Както при прането на мека мебел и всички останали наши почистващи услуги, така и при машинното пране на килими и мокети, експертите ни по чистота:

 Преминават през специално обучение за работа с професионални машини за пране

 Следват предварително разработена от „ЧИЧИ“ ноу-хау формула

 Правят анализ на тъканите, за да изберат най-подходящия препарат

 Съобразяват се с индивидуалните желания на всеки клиент

 Почистват винаги с усмивка и ентусизъм дори най-упоритите петна

Имаш нужда от пране на килима? Или мокета в офиса е потънал в прах и мирише лошо? Не се колебай, а ни се обади още сега или просто попълни контактната форма по-долу, за да се радваш на преобразена мека настилка след броени часове.

Предлагаме и абонаментно пране на мокети през фиксирани периоди от време на изключително изгодни цени! За да поддържате чистотата в офиса или хотела на най-високо ниво!

Преобразен килим или мокет завчас – и чистотата остави на нас!