%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5

Автомобилът като втори дом

Удобство на четири колела, скъпи спомени със семейство и приятели на път, безброй пътешествия до желани дестинации или просто до работното място – всичко това е той – автомобилът. Също както дома обаче, така и автомобилът има нужда от грижи, поддръжка и почистване. В противен случай, прахът по таблото, лепкавият волан и зацапаният салон говорят за собственика на автомобила, тъй както мръсните санитарни помещения и варовикови натрупвания за чистотата в един дом. Услугата „пране на автомобили“ се предлага масово от автомивките, които често използват буквално опасни за автомобила методи за пране.

Каква е разликата между пране на седалки в автомивка и професионалния подход на фирма за почистване?

Професионално пране на автомобили от „ЧИЧИ”

За безупречно изпиране на автомобила – насреща е „ЧИЧИ“. Внимателно подбраните ни и обучени технолози по чистотата са специализирани в:

Пране на автосалони и автомобилни мокети

Пране на седалки и стелки

Почистване и подхранване на кожени салони

Почистване и пране на багажници и тавани

Пране на кори на врати

Прането на автомобил е прецизна и специфична материя, тъй като комбинира почистването на различни по вид и текстура повърхности. Ето защо, ние в „ЧИЧИ сме въоръжени с професионални машини за екстракторно пране, което ликвидира:

упорити петна от кафе, шоколад, сок и др.

замърсители, бактерии и алергени

неприятни миризми от тютюнев дим, пушилки, прах и пр.

Като резултат, текстилната облицовка на автосалона е с:

удължен живот и издръжливост

по-ярки цветове

по-меко на допир усещане

дълготраен аромат на чистота и свежест

Пране на камиони

Камионът е вторият дом на всеки шофьор, в който в повечето случаи прекарва 90% от времето си. Като изключим това, че кара, той спи и се храни там, за това безупречната чистота е от изключително голямо значение.

Освен с прането на автомобили, ние от фирма „ЧИЧИ“ имаме и богат опит в детайлното почистване и пране на камиони, автобуси и всякакъв друг вид фирмени превозни средства.

Защото служебният автомобил е лицето на всеки бизнес и това не бива да бъде подценявано!

Пране на седалки
Пране на кори
Пране на подлакътник на автомобил
Пране на полу-кожена седалка
Пране на автосалони
Почистване на кожен салон

И чистотата остави на нас!

Така че вместо да подлагаш втория си дом на стандартно пране на автосалон, при което материите съхнат с дни, а миризмата на мухъл след това е незибежна, довери се на професионалистите от „ЧИЧИ“. Ние работим само с професионални препарати, оборудване и техника, за да задоволим високите критерии на нашите бизнес и частни клиенти.

Повече за разнообразния пакет от професионални услуги на „ЧИЧИ“ можеш да научиш тук или просто да попълниш формата за обратна връзка по-долу.