%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5

Защо професионалното почистване на сгради е сред най-сложните и комплексни почистващи процеси?

Защото професионалното почистване на сгради изисква подготовка, планиране, координация, своевременни реакции и прецизно ръководство във всеки един етап. Това са основните неща, за да не се нарушават комфорта и обичайния ритъм на живот на хората в тази сграда – клиенти, служители или живущи.

На никого не би било приятно да отседне в хотел и достъпът до спа, например, да е блокиран от почистващи машини за мека настилка. Или сватбеното тържество да бъде помрачено от неквалифициран почистващ персонал. А, при почистването на бизнес сгради, нарушаването на работния процес е абсолютно недопустимо.

Защо професионално почистване на сгради от „ЧИЧИ”?

Защото ние сме запознати със стъпките от А до Я при професионално почистване на различни видове сгради – частни, обществени или индустриални. Хотели, ресторанти, търговски обекти и центрове. Жилищни и луксозни бизнес сгради, болнични заведения, инфраструктурни обекти, спортни съоръжения и още много други. Нашите експерти по чистота с дългогодишен опит са запознати с индивидуалните нужди на всички тях, като предлагат:

 Абонаментно почистване

Независимо от квадратурата и архитектурата, „ЧИЧИ” отговаря на високите критерии на своите клиенти с ежедневни, ежеседмични и ежемесечни посещения за поддръжка и почистване на сгради. За повече информация за услугите, включени в този вид услуга, посети страницата ни за Абонаментно почистване.

 Основно почистване

Да си признаем! Едно от най-досадните почистващи „упражнения”. То включва елиминиране на органични замърсявания, петна по прозорци и дограми, натрупвания по подови настилки и мека мебел, мазнини… и други. За разлика от почистването на дома, почистването на една сграда е практически невъзможно да бъде извършено от персонала. Добрата новина е, че професионалните ни екипи могат да спестят редица време и ресурси в тази насока с услугата Основно почистване.

 Почистване след ремонт

След радостта от основно или козметично реновиране на една сграда идват настръхналите коси и опънати нерви заради почистването след ремонт. Пръски от боя и мазилка навсякъде, фин строителен прах, купища боклуци и мръсотия. Няма страшно – „ЧИЧИ” има професионално решение и за Почистване след ремонт.

Не си открил услугата, която търсеше, по-горе? Ние сме винаги насреща и отворени за нови предизвикателства! Така че просто се свържи с екипа ни чрез контактната форма по-долу.

И грижите и чистотата остави на нас!

Почистване на сгради
Запечатка на поддове
Премахване на запечатка