%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5

Как да повишим продуктивността на работното място?

Любимият въпрос на много работодатели. Доверие, адекватно оценяване и възнаграждение, усещане за принадлежност към фирмената култура, добър екип… И чист и уютен офис, разбира се. Защо трябва да подберем внимателно фирма за почистване на офиси?

Може би звучи някак базисно на фона на сложните формули на учени и консултанти за оптимизиране на работния процес в една фирма, но бива често подценяван фактор.

Професионално почистване на офиси от „ЧИЧИ”

Чистият и поддържан офис е всъщност нелека и отговорна задача, затова препоръчително е да се възложи на професионалисти с необходимото оборудване, техника, препарати и най-вече – отношение.

Такива именно са нашите експерти по чистота, които вземат предвид особеностите при почистване на офиси:

Почиствай, сякаш си невидим, защото комфортът на служителите е най-важен и работният процес не бива да бъде нарушаван по никакъв начин

Съобразявай се винаги с индивидуалните желания на служителите, когато са те предупредили за това

Дискретност преди всичко, както винаги

Грижи се с повишено внимание към техника, архиви и документи

Нашите услуги за почистване на офис помещения

Всеки офис е различен, както и нуждите по поддържането му. Ето защо „ЧИЧИ” предлага различни пакети за чист и уютен офис:

 Абонаментно почистване

Малък, среден или голям бизнес; ИТ, телекомуникации или хранителновкусова промишленост – ние сме специализирани в професионалната поддръжка на офисните помещения на различни фирми. Общото между тях е едно – безупречна чистота и професионален подход от „ЧИЧИ”.

 Основно почистване

Основното почистване по презумпция е свързано с организационни и логистични въпроси, неадекватното изпълнение на които може да наруши работния ритъм и на най-дисциплинирания служител.

Ние от „ЧИЧИ” прекрасно знаем това и се грижим за дискретно, организирано и професионално почистване на офиса за всички наши клиенти.

Почистване след ремонт

Почистване след ремонт на офиса е като основно почистване х 1000. Безупречна организация, ръководство и изпълнение на процеса; професионално третиране с машини, препарати и техника на остатъците от строителните материали; грижа и внимание към обновения дизайн. Всичко това предлага „ЧИЧИ”.

Абонаментно почистване на офиси
Почистване на офис бюро
Почистване на под в офис
Професионално почистване на офиси
Бързо и качествено почистване на офиси

Други услуги за почистване на офис

Ние от „ЧИЧИ” разработихме широк набор от професионални услуги за всеки офис, така че ако имаш по-нестандартно запитване, необходимо е единствено да попълниш контактната форма по-долу.

И чистотата остави на нас!