%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5

Моят дом е моята крепост

Така гласи известна българска поговорка. И има защо! Питате се какво общо имат фирмите за почистване на домове с нея?

Домът е мястото, където отпочиваш след тежкия работен ден; твоята нирвана, където създаваш спомени с най-милите хора; твоето лично пространство, където допускаш само най-близките.

Ето защо чистотата и уютът вкъщи са от първостепенно значение за всяко домакинство. В забързаното ежедневие обаче – как да се погрижиш най-рационално за почистването на дома? Съвременният живот става все по-натоварен и рано или късно намирането на добра фирма за почистване на домове става наложително.

Професионално почистване на домове от „ЧИЧИ”

Ние сме насреща, за да поемем изцяло грижата по поддържане чистотата у дома. И да оставим време за далеч по-приятни занимания като хобита, пътувания, време за семейството и приятелите или просто да се наслаждаваш на живота с пълна сила. За целта предлагаме следните професионални услуги:

 Абонаментно почистване

Известно още като периодично или поддържащо, абонаментно почистване от „ЧИЧИ” е подходящо за всеки, който държи на професионални препарати, техника и отношение за всекидневните, ежеседмичните или ежемесечни хигиенни нужди на своя дом. Обучените ни специалисти имат дългогодишен опит при поддържането на различни по големина и дизайн жилища, а резултатът е винаги един и същ – доволни клиенти, които се завръщат при нас отново и отново.

 Основно почистване

Помниш ли последния път, когато търкаше варовиковите натрупвания в банята до припадък, а те не отстъпваха пред никого и нищо? Или колко часове ти отне почистването на фурната, след което със седмици ястията миришеха на препарат? Ами прозорците…и дограмата…?

Достатъчно е следващия път, когато дойде време за основно почистване на дома, да си спомниш, че „ЧИЧИ“ ще се преобрази всеки ъгъл вкъщи за броени часове, а единствената остатъчна миризма ще бъде на ново и свежест (и то не от яденето).

 Почистване след ремонт

Ура – майсторите си тръгнаха… но оставиха след себе си апокалипсис: фини частици строителен прах, боя и мазилка навсякъде, замазани огледални повърхности. И сякаш домът изглежда по-зле след ремонта, отколкото преди това.

Не е нужно да преминаваш през всичко това – потърси нашите обучени експерти по чистота, за да се насладиш на обновен дом след ремонт „начисто”.

Почистване на хол
Почистване на кухня
Почистване на баня
Почистване на спалня
Почистване на под

Други услуги за почистване на дома

„ЧИЧИ” предлага богат избор от професионални услуги за твоя дом, така че ако имаш по-специфично запитване, нашите експерти с удоволствие ще се отзоват. Достатъчно е да попълниш контактната форма по-долу и чистотата остави на нас!