%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5

Основно почистване

Човек и добре да живее – идва време за основно почистване. Миене на прозорци, дограми, парапети; пране на килими, мокети, мека мебел; търкане на фурни, котлони, варовик и сапун в банята… И просто се чудиш къде, кое и как да започнеш, кой да впрегнеш да помага, откъде да си набавиш специалните препарати и умения, необходими за това нескончаемо упражнение… И вече ти се плаче.

Защо трябва да преминаваш през деветте кръга на Ада, когато „ЧИЧИ” има професионално решение за основно почистване на всяко помещение? Частен дом, офис, бизнес сграда, ресторант или хотел – ние сме подготвени и квалифицирани за почистването им из основи.

Защо да повериш основното почистване в ръцете на „ЧИЧИ”?

Паралелно с всички останали услуги, в които сме доказани специалисти, нашите експерти по чистота имат дългогодишен опит и в основното почистване на домове, офиси и бизнес сгради. Те ще се погрижат внимателно за ликвидирането на:

 органични замърсявания благодарение на професионални алкални препарати

 замърсявания по дограми и прозорци, както и тяхното полиране

 натрупвания по фуги и грапавини по подови настилки

 маслени наслоения по мека мебел посредством екстракторно почистване

 захабявания и упорити петна по всякакъв вид твърда мебел

 микроби, алергени и наслоявания по меки настилки като мокети и килими чрез машинно пране

 варовикови натрупвания, сапунени отлагания и мухъл в санитарни помещения

 натрупани замърсявания и прах по матраци с помощта на био разградими препарати и екстракторно пране

 мазинини и пръски по кухненски плотове и шкафове

 нагари и натрупана мазнина по кухненски уреди като фурна и котлони

Основно почистване на домове
Почистване на печка
Почистване на прозорец
Почистване на под
Почистване на мивка

Най-хубавото е, че „ЧИЧИ” чисти из основи за часове, преобразявайки до неузнаваемост всяко кътче на едно помещение. При стандартното пране на мека мебел и настилки – съхненето отнема дни, придружено с натрапчивата миризма на мухъл, а петната от кафе и вино са си все там. Да не говорим за безкрайните чернилки по фуги, от които няма отърваване, вредните вдишвания на токсични препарати и съмненията, че детските матраци не са напълно дезинфекцирани… И ценното ти време, което можеш да посветиш на далеч по-приятни занимания и на любимите хора.

Така че основното почистване и чистотата остави на нас. Обещаваме нищо повече от професионализъм, приветливо отношение и дискретност при основно почистване на твоя дом, офис, ресторант, хотел или бизнес сграда.