%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%87%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5

Абонаментно почистване

Казват, че животът е твърде кратък, за да го пропиляваме в чистене. Ние от „ЧИЧИ” се съгласяваме с две ръце, защото опитът ни е научил, че професионалното почистване е в пъти по-ефективно от стандартното такова, като спестява пари, време и ресурси на бизнес сгради, офиси, търговски обекти и домове. Какво е абонаментно почистване?

И чистотата остави на нас!

„ЧИЧИ” предлага за удобството на частни и бизнес клиенти услугата абонаментно почистване (известно още като периодично или поддържащо), която включва следните компоненти:

 Обезпрашаване и премахване на петна от пръсти от мебели.

 Обезпрашаване на черна техника.

 Прахосмучене на твърди настилки (теракот, гранитогрес, балатум, паркет, мрамор, мозайка, гранит и др.)

 Прахосмучене на меки настилки (килими и мокети).

 Измиване на твърди настилки.

 Почистване на кухня – шкафове, маси, плотове, мивка, уреди.

 Почистване на первази.

 Почистване и дезинфекция на санитарни помещения (баня и тоалетна) – под, тоалетна чиния, мивка, смесители, огледала, душ кабини, вани.

 Премахване на паяжини.

 Почистване на тераси.

 Измиване на посуда.

 Подмяна на пликове в кошчета.

 Изхвърляне на боклука.

 Поливане на цветя.

Процедура за поръчка на абонаментно почистване

След като направите заявка за абонаментно почистване, независимо дали е за сграда, офис или частен дом, представител на „ЧИЧИ“ ще ви посети на място, за да направи оглед на обекта и да изготви индивидуален план и оферта. За най-търсените и желани услуги, имаме и готови пакети с цени за почистване на домове и офиси.

Ежедневно почистване
Абонаментно почистване на сгради
Абонаментно почистване на офиси
Ежедневно почистване на сгради

…Удоволствието от професионална грижа по почистването е пълно!

Независимо от квадратурата и специфичните нужди на твоето помещение, „ЧИЧИ” е на разположение за ежеседмични и ежемесечни почиствания, а защо не и ежедневни посещения. Ние сме експерти в това, което правим, защото служителите ни са:

 старателно проверени и подбрани

 професионално обучени

 въоръжени с иновативни професионални машини и техника

 снабдени с професионални препарати с доказано качество

 дискретни, вежливи и усмихнати

Присъедини се към стотици доволни частни и бизнес клиенти, като се възползваш от абонаментно почистване на „ЧИЧИ” още днес!